Zwarte bamboe tuinschermen Trendline

Weergegeven:
Sorteren op:

Zwart bamboe tuinscherm Trendline 180 x 100 cm

Zwart bamboescherm Trendline als Balkonscherm hebben wij leverbaar in 180 x 100 cm. De bamboesc..

€91,95 Excl. BTW: €75,99

Zwart bamboe tuinscherm Trendline 180 x 180 cm

Zwarte bamboeschermen Trendline 180 x 180 cm. De bamboeschermen hebben een diameter tussen de 3..

€164,95 Excl. BTW: €136,32

Zwart bamboe tuinscherm Trendline 180 x 200 cm

Zwarte bamboeschermen Trendline 180 x 200 cm. De bamboeschermen hebben een diameter tussen de 3..

€174,95 Excl. BTW: €144,59

Zwarte bamboe tuinschermen Trendline

Reeds jaren hebben wij in de collectie de Trendline schutting. 100% natuurlijk en leverbaar in verschillende afmetingen. Onze trendline schermen zijn leverbaar in de kleuren naturel en natuurlijk zwart. De bamboeschermen hebben een diameter tussen de 35 en 45 mm dikte. De bamboestokken zijn met elkaar verbonden door horizontale bamboe spies van ongeveer 1 cm dik. Al onze schermen zijn op natuurlijke wijze gesloten aan de bovenzijde om een langere levensduur te garanderen.

Voor montage hebben wij een houten montage set die tussen de tuinpalen wordt geplaatst. Het houten montage set zorgt ervoor dat uw schutting goed word opgesloten tussen de tuinpalen waardoor u jarenlang plezier heeft van uw bamboeschutting. Deze montageset is eventueel ook nog te beitsen in een kleur naar wens. Trendline schermen zijn licht van gewicht en ook prima te monteren tegen een “bestaand” hekwerk of afrastering. Net als onze bamboematten maar door de dikkere bamboestokken net een andere uitstraling. Bij een goede montage en onderhoud zal de levensduur van de schutting tussen de 10 en 15 jaar zijn.

Op elke product pagina kunt u direct de juiste onderhoudsproducten en montagemateriaal bij bestellen. Eenvoudig kunt u online bestellen en de producten snel en goedkoop laten bezorgen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons. Ook voor offerte aanvragen op maat staan wij graag voor u klaar. De producten direct uit voorraad meenemen is geen enkel probleem u bent van harte welkom.

Contacteer ons