Coronavirus update! Wij blijven gewoon aan huis leveren in Nederland en Vlaanderen, maar door de corona crisis is het erg druk. De kans bestaat dat de bezorging van uw bestelling of reactie van onze klantenservice iets langer duurt dan u normaal van ons gewend bent. Onze excuses, en dank voor uw begrip.

Video's

Bamboe groeit razendsnel! Tijdens het groeiseizoen kan de 'reuzenbamboe' tot 1 meter per dag groeien en zo uiteindelijk 15 tot 30 meter hoog worden. Al na 5 jaar kan de volgroeide scheut gekapt worden. Doordat de wortel in de grond blijft zitten, groeien er vervolgens weer nieuwe scheuten uit. Bekijk hieronder een indrukwekkende film over de groei van een bamboepaal.

 

Bamboe Bouw Nederland laat u in deze instructie video zien hoe eenvoudig u bamboe tuinschuttingen kan bevestigen met de houten montageset. Hierdoor is niet alleen het plaatsen vereenvoudigd maar verlengd dit ook de levensduur.

 

Bamboe Bouw Nederland werkt samen met Rob Verlinden in het televisie programma Tuinruimers op SBS 6. In deze uitzending ziet u dat bamboepalen ook prachtig tot zijn recht komen als deze gekleurd zijn met een lak of beits.

 

Een korte indruk van de mogelijkheden met bamboe materialen. Bekijk hier een aantal voorbeeldtuinen en projecten. Alle producten in deze film zijn verkrijgbaar bij Bamboe Bouw Nederland.