-25% Restpartij Grijze Bamboematten PVC Coating 180 x 180 cm

Trendy bamboematten met PVC coating in de kleur Stone Grey. Deze grijze bamboemat is 25/28 mm dik en heeft de afmeting 180 x 180 cm.

In de fabriek zijn deze trendy bamboematten voorzien van een grijze PVC Coating, iedere bamboestam is apart geseald met hoogwaardig PVC, hierdoor heeft de bamboe een glimmend en trendy uiterlijk gekregen. Met als voordeel: U kunt de Trendy bamboematten zowel binnen als buiten plaatsen en het is NIET nodig deze te behandelen met een onderhoudsmiddel. Dus zeer onderhoudsarm.

Al onze grijze Bamboematten zijn aan de bovenzijde op natuurlijke wijze gesloten om zo een prachtig aangezicht te creëren en het binnendringen van vocht en vuil tegen te gaan. Onze grijze PVC bamboematten zijn constructief zeer sterk, zo zijn alle bamboepalen op meerdere plaatsen doorboord en met gegalvaniseerd staaldraad aan elkaar bevestigd. Zo heeft u langdurig plezier van deze bamboematten. 

Inkorten en op maat maken van uw bamboeschermen.

Bamboematten zijn eenvoudig in te korten in de breedte. Hiervoor gebruikt u een kniptang. Knip de gegalvaniseerde draden door op de gewenste maat. Zorg ervoor dat u altijd 2 cm extra overhoud om de draad weer om te buigen.

Om de hoogte van de bamboemat aan te passen gebruiken wij een handcirkelzaag en een geleiderail. Het afzagen kunt u het beste enkel vanaf de onderkant doen om zo de gesloten bovenkanten te sparen. Eventueel kunt u het zagen door ons laten verzorgen tegen meerprijs.

Toebehoren

  • Binddraadjes per 40 stuks verpakt om snel en eenvoudig uw bamboemat te monteren tegen een vlechtscherm, gaaspaneel of balkonhek.
  • Bamboe Boor 4 mm te gebruiken om gaatjes voor te boren als men de bamboemat tegen een bestaande schutting of houtwerk gaat schroeven. Bamboestokken dient men voor te boren om splijten te voorkomen.
  • RVS schroeven 4 x 40 mm verpakt per 200 stuks om de bamboematten te schroeven tegen een bestaande of nieuwe schutting.

Een bamboemat bevestigen

Het bevestigen van de bamboemat tegen een gaashekwerk, balkonhek, bouwhek of afrastering kunt u doen met binddraadjes of Tyraps. Zorg er altijd voor dat de bamboe mat niet direct in aanraking komt met grond. Het beste is om de bamboerol 2 cm van de grond te houden ivm rotting.

Bij een bestaande schutting of hekwerk kan de bamboemat tegen het hout geschroefd worden. Hiervoor gebruiken wij schroeven 4 x 40 welke u door de bamboe heen schroeft. Wij adviseren om altijd eerst voor te boren.

Eigenschappen van Bamboe

Bamboe heeft de eigenschap dat het scheurt dit is niet te voorkomen en zal geaccepteerd moeten worden. Vooral in de hete en droge maanden van het jaar komen er scheuren in de bamboe. De scheuren kunnen groter maar ook weer kleiner worden dit is afhankelijk van de periode van het jaar. Bij vochtig weer zijn de scheuren kleiner dan bij droog weer. Het scheuren van bamboe heeft geen invloed op de levensduur van uw bamboe schutting.

Product Informatie
BamboesoortMoso
Latijnse naamPhyllostachys edulis
Diameter stokken25-28 mm
Breedte180 cm
Hoogte180 cm
Gewicht24 kg
AfwerkingPVC coating
KleurGrijs
Land van herkomstChina

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Restpartij Grijze Bamboematten PVC Coating 180 x 180 cm

  Prachtige grijze kleur - PVC coating
  Bamboestokken bovenaan natuurlijk gesloten
  Gemonteerd met interne gegalvaniseerde staaldraad
  Eenvoudig in te korten zowel in hoogte als breedte
  Makkelijk te installeren en onderhoudsarm

Verzendkosten

Ga naar "afrekenen" om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

  • €129,95
  • €97,50

Gelijk mee bestellen!

Tags: Bamboematten, Moso, 180 cm