-20% Restpartij bamboe tuinscherm in lijst 90x180 cm

Gemaakt van bamboestammen naturel in de afmeting 90 x 180 cm, de diameter van de bamboestammen welke gebruikt zijn in het binnenwerk zijn 25/28 mm. Voor het frame zijn bamboestammen gebruikt in de dikte 6/7 cm. Aan de bovenzijde is dit scherm luxe afgewerkt en geheel gesloten.

Eigenschappen van bamboe

Elke bamboepaal is uniek waardoor de producten vervaardigd uit bamboe uniek zijn. Dit maakt bamboe zo mooi. De mooie kleuren en diversiteit maakt het product geliefd. Enkel heeft het natuurproduct ook zijn eigenschappen.

Het verkleuren van een bamboeschutting zal gebeuren en uiteindelijk vergrijst het scherm dit is een natuurlijk proces wat bij een houten schutting ook het geval is. In de herfst vallen de blaadjes van de bomen en word alles buiten grauw en grillig. Bij bamboe kan hetzelfde gebeuren en kan het zo zijn dat de bamboeschermen donkere kleuren gaan vertonen.  Dit komt door vochtaanslag waardoor het scherm verkleurd. Dit kunt u het beste zo laten totdat het voorjaar weer begint. Dan adviseren wij om de bamboeschutting te reinigen tijdens de aanpak van de hele tuin. Met een hogedrukreiniger kunt u de aanslag verwijderen. Mocht deze hardnekkig zijn spuit dan het scherm eerst in met Grey-go en laat dit even intrekken waarna u het scherm afspuit.

Bamboe heeft de eigenschap dat het scheurt dit is niet te voorkomen en zal geaccepteerd moeten worden. Vooral in de hete en droge maanden van het jaar komen de scheuren in de bamboe. De scheuren kunnen groter maar ook weer kleiner worden dit is afhankelijk van de periode van het jaar. Bij vochtig weer zijn de scheuren kleiner dan bij droog weer. Het scheuren van bamboe heeft geen invloed op de levensduur van uw bamboeschutting.

Product Informatie
BamboesoortMoso
Latijnse naamPhyllostachys edulis
Diameter stokken25-28 mm
Breedte90 cm
Hoogte180 cm
Gewicht± 5 kg
KleurNaturel
Land van herkomstChina

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Restpartij bamboe tuinscherm in lijst 90x180 cm

Einde collectie: Beschikbaar zolang de voorraad strekt

  • Natuurlijke kleur
  • Bamboescherm bovenaan gesloten
  • Gemonteerd met interne bamboe spies

Verzendkosten

Ga naar "afrekenen" om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

“Nederland” Nederland“Belgie” België

Levertijd: 1-2 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

Levertijd: 1-3 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

  • Model: 5005
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €52,50
  • €41,95

Gelijk mee bestellen!

Tags: Restpartij