Bamboe plantenrekken

Weergegeven:
Sorteren op:

Bamboe plantenrek 90 x 180 cm

Bamboe Planten klimrek 90 x 180 cm uitrekbaar in verschillende maten! Vijver overkappingen word..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Bamboe plantenrek 180 x 180 cm

Bamboe Planten klimrek 180 x 180 cm uitrekbaar in verschillende maten! Vijver overkappingen wor..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Bamboe plantenrekken

Vijver overkappingen worden vaak gemaakt met onze plantenklimrek. De planten klimrekken zijn gemaakt van Tonkinstokken die allemaal aan elkaar verbonden zijn op een speciale wijze. Deze bamboe plantrekken werken als een harmonica en kunnen geheel ingeklapt worden of uitgetrokken.

Vroeger zag men deze plantenklimrek veelal gebruikt worden om rozen struiken of klimplanten tegen te laten groeien. Nu verkopen wij deze ook veel als frame’s voor over pergola’s, tuinhuisjes en vijvers.

Door de stevige bamboestokken kunnen deze plantenklimrekken prima als basis gebruikt worden om een dakje van een pergola te verkleinen of te bekleden met strodakjes.

Vaak zijn de mazen nog te groot om een vijver goed af te dekken en zo te beschermen tegen bijvoorbeeld Reigers. Hiervoor bieden de planten klimrekken de oplossing. Door de relatief dunne bamboestokken valt het klimrek niet direct op en blijft de vijver er nog mooi en natuurlijk uitzien. Uw vissen beschermen dan bied de uittrekbare plantenklimrek de oplossing!

Bamboe bouw Nederland bied de bamboe plantenrekken aan in 2 verschillende varianten. Door het harmonica systeem kunt u de plantenklimrek uitrekken in verschillende breedtes en hoogtes.