Coronavirus update! Wij blijven gewoon aan huis leveren in Nederland en Vlaanderen, maar door de corona crisis is het erg druk. De kans bestaat dat de bezorging van uw bestelling of reactie van onze klantenservice iets langer duurt dan u normaal van ons gewend bent. Onze excuses, en dank voor uw begrip.

Mijn Account

1. Account aanmaken

Heb je nog geen mijn Bamboe Bouw Nederland account? Maak er hier een aan met jouw e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.

 

2. Inloggen

Als je bent ingelogd bij je bezoek aan www.bamboebouwnederland.nl, kunnen wij je beter informeren over jouw persoonlijke mogelijkheden.

Kun je niet inloggen? Controleer of je het e-mailadres juist hebt ingevoerd. Krijg je de melding 'e-mailadres onbekend' dan betekent dit vaak dat je nog geen account hebt. Als je aangemeld bent voor onze nieuwsbrief, houdt dit niet automatisch in dat je ook een Bamboe Bouw Nederland account hebt.

Krijg je de melding 'e-mailadres al in gebruik', dan is er al een account met jouw e-mailadres. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Als je met jouw e-mailadres niet meer kunt inloggen, neem dan contact met ons op om je gebruikersnaam (= een e-mailadres) op te vragen.

 

3. Uitloggen

Log voor je eigen privacy en veiligheid uit nadat je onze website hebt bezocht, zodat een ander niet bij jouw persoonlijke gegevens kan. Bovenaan iedere pagina kun je uitloggen.