Bamboe Maatwerk

Maatwerk of projecten pakken wij graag aan. Bamboe Bouw Nederland heeft de afgelopen jaren veel maatwerk aanvragen en projecten mee ontwikkeld en afgerond.

Parkeergarage’s zijn werkelijkheid geworden een 900 m2 plafond is gerealiseerd in het Meander Ziekenhuis. Winkelinrichting en etalage decoratie worden door ons gemaakt.  Door ons prachtige assortiment bamboe roomdividers, bamboestokken en plaatmateriaal kan bijna alles gerealiseerd worden. Trappen, keukens, meubels en wandbekleding kunnen wij produceren.

Ons deskundige team staat graag voor u klaar. Bij interesse kunt u contact opnemen door het onderstaande contactformulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen en te versturen.Wij nemen dan zsm contact met u op. Telefonisch kunt u altijd contact opnemen met ons. Een bezoek brengen aan Bamboe Bouw Nederland is geen enkel probleem u bent van harte welkom. 

Voorbeelden van Gerealiseerde Projecten

Bamboe Bouw Nederland maakt de mooiste bamboe ontwerpen voor in huis, in de tuin of voor speciale evenementen, en voor zowel particulieren als bedrijven. Van bamboe roomdividers tot wandbekleding, plantenbakken, statafels en tenten wij maken het allemaal. Hieronder vind u een enkele voorbeelden van voorgaande projecten:

Bamboe gevelbekleding
Bamboe gevelbekleding voor parkeergarage

Bamboe huisje op maat
Bamboe huisje op maat voor Floriade 2012

Bamboe overkapping op maat
Bamboe overkapping op maat voor tennisvereniging

Bamboe tafel op maat
Bamboe tafel op maat

Groen geverfde bamboepalen
Groen geverfde bamboepalen voor etalages

Bamboe wandkast op maat
Bamboe wandkast op maat

Hoe vult u best het aanvraag formulier in?

"Kunt u een prijs opmaken voor een bamboe overkapping van 5 x 5 m?" Deze of soortgelijke aanvragen krijgen we vaak toegezonden maar zijn zeer moeilijk te beantwoorden omdat ze niet genoeg bruikbare details bevatten. Wat is de hoogte, welke diameter palen hebben uw voorkeur, welke soort dakbedekking voorziet u, hoe en waar moet de structuur bevestigd worden,... zijn allemaal belangrijke gegevens voor onze designers.  

Om u het beste en snelste van dienst te kunnen zijn is het dus belangrijk dat we zo veel mogelijk details ontvangen over uw project, bijgevoegd enkele tips:

  • Duidelijk de maatvoering(en) aangeven, eventueel door middel van een tekening, foto of schets (deze kan u gemakkelijk bijvoegen in het onderstaand aanvraag formulier).
  • Waar gaat u het ontwerp plaatsen? Komt het bijvoorbeeld in huis, in de tuin, op een balkon, tegen een muur, vrijstaand, etc.
  • Welke materialen moeten wij in het ontwerp voorzien, geef bijvoorbeeld aan welke bamboestokken, schermen of plaatmateriaal u wil gebruiken. Geef hierbij de kleur en dikte van de materialen mee aan.
  • Geef indien mogelijk ook een budget op zodat wij realistische oplossingen kunnen voorleggen.

Maatwerk aanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder met persoonlijk advies en een passend voorstel.

* Naam

Bedrijfsnaam

* Email

* Typ het e-mailadres nogmaals

Website

* Telefoonnummer

* Land

Upload bestanden of foto's (optioneel)

Selecteer   .gif, .jpg, .jpeg, .png, .pdf

* Titel van uw project

* Beschrijf uw project

Verstuur
Bericht is succesvol verstuurd!