Huberto Naturel

Weergegeven:
Sorteren op:

Bamboe tuinscherm Huberto 180 x 180 cm

Huberto bamboeschermen 180 x 180 cm. De bamboeschermen hebben een diameter tussen de 40 en..

€119,95 Excl. BTW: €99,13

Huberto Naturel

De Huberto schermen zijn 100% natuurlijk en binnenkort ook leverbaar in verschillende afmetingen. De bamboeschermen hebben een diameter tussen de 40 en 60 mm dikte. De bamboestokken zijn met elkaar verbonden door horizontale bamboe spies van ongeveer 1 cm dik. Al onze schermen zijn op natuurlijke wijze gesloten aan de bovenzijde om een langere levensduur te garanderen.

Voor montage hebben wij een houten montage set die tussen de tuinpalen wordt geplaatst. Het houten montage set zorgt ervoor dat uw schutting goed word opgesloten tussen de tuinpalen waardoor u jarenlang plezier heeft van uw bamboeschutting. Deze montageset is eventueel ook nog te beitsen in een kleur naar wens. Huberto schermen zijn licht van gewicht en ook prima te monteren tegen een “bestaand” hekwerk of afrastering. Net als onze bamboematten maar door de dikkere bamboestokken net een andere uitstraling. Bij een goede montage en onderhoud zal de levensduur van de schutting tussen de 10 en 15 jaar zijn.

Op elke product pagina kunt u direct de juiste onderhoudsproducten en montagemateriaal bij bestellen. Eenvoudig kunt u online bestellen en de producten snel en goedkoop laten bezorgen.