Heidemat 500 x 150 cm

Heidematten 500 x 150 cm hoog. Veelal wordt de heidematten gemaakt van jonge Dopheide die worden gevlochten tot heidemat. Met gegalvaniseerde ijzerdraden worden de strengen van de dopheide verweven tot de gewenste maat Heidemat.

Bamboe bouw Nederland heeft heidematten leverbaar in hoogtes van 100 , 150 en 200 cm. Per heidemat zit er 5 meter breedte op een rol.

De Dopheidemat is zeer geschikt als ondergrond voor klimplanten die graag om en door de dopheide groeien. Als tijdelijke oplossing om een hekwerk, betongaas, of gaaspanelen te bekleden is de Heidemat geschikt.

Bamboe bouw Nederland levert snel en voordelig de heidematten bij uw thuis.

Op maat maken van een Heidemat.

Een Heidemat kan eenvoudig op maat worden gemaakt. Het inkorten van Heidematten in de breedte kunt u doen met een kniptang of nijptang. De gegalvaniseerde draden knipt u door op de gewenste afmeting.

De hoogte aanpassen van heide matten kunt u doen door mat te knippen met een stevige snoeischaar, kniptang. Eventueel kunt u de heide matten ook zagen zorg enkel voor een goede zaag met een fijne vertanding.

Een Heidemat bevestigen

Het bevestigen van de heide mat tegen een gaashekwerk, balkonhek, bouwhek of afrastering kunt u doen met binddraadjes of Tyraps.
Zorg er altijd voor dat de heide matten niet direct in aanraking komt met grond. Het beste is om het heidescherm 2 cm van de grond te houden ivm rotting.

Bij een bestaande schutting of hekwerk kan de Heidemat tegen het hout geschroefd worden. Hiervoor gebruiken wij schroeven 3,5 x 2,5 plus ringen welke u door de heide heen schroeft.

Product Informatie
Dikte ± 15 mm
Breedte 500 cm
Hoogte 150 cm
Gewicht 7,5 kg
Afwerking Meerdere takken samengebonden met ijzerdraad.
Kleur Donkerbruin
Land van herkomst China

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Heidemat 500 x 150 cm

  Milieuvriendelijk, natuurlijk en duurzaam
  Meerdere takken samengebonden met ijzerdraad
  Eenvoudig op maat te maken
  Makkelijk te plaatsen / bevestigen
  Ideaal om klimplanten in te laten groeien

Beschikbaar in de afmetingen (b x h):

Verzendkosten

Ga naar “afrekenen” om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

  • €37,95

Gelijk mee bestellen!

Tags: Heidematten, 500 cm, 150 cm