Coronavirus update! Om de veiligheid van u en onze medewerkers te verzekeren vragen we om a.u.b. zoveel mogelijk online te bestellen zodat onze showroom niet te druk bezocht wordt. Wij blijven gewoon aan huis leveren in Nederland en België! Afhalen van uw webshop afhaalorder is alleen mogelijk op afspraak (minimaal 1 dag op voorhand aangeven). Dank voor uw begrip.

-21% Gespleten bamboemat 500 x 200 cm

Gespleten bamboemat 200 cm hoog bij 500 cm breed. De gespleten bamboematten hebben wij leverbaar in 4 verschillende hoogte maten. Bamboestokken worden gespleten in strips van ongeveer 1 cm breed bij 5 mm dikte. De bamboestrips worden gevlochten met gegalvaniseerd ijzerdraad.

In ons assortiment hebben wij de gespleten mat 500 x 200 cm welke vaak tegen bestaande hekwerken of gaashekwerk wordt gemonteerd. De gespleten bamboemat 200 cm hoog kunt u prima monteren tegen een gaashekwerk om klimplanten of klimop tegen te laten groeien.
Gelijk een beetje privacy en goed voor de klimplanten die prima tussen de bamboemat doorgroeien. Door de aantrekkelijke prijs is de gespleten mat een prima tijdelijke oplossing.

Eenvoudig kan de gespleten bamboemat tegen een hekwerk worden gemonteerd met binddraadjes. Dit als bijvoorbeeld tijdelijke oplossing totdat de klimplanten zoals Hedera voldoende zijn gegroeid.  Klimplanten of klimop hechten prima aan de gespleten bamboemat waardoor deze geschikt zijn als ondergrond.

Voor festivals en evenementen zijn de gespleten matten uitermate geschikt. Als decoratie geeft de gespleten mat een mooie natuurlijke uitstraling en zijn ze licht van gewicht.

Toebehoren

  • Binddraadjes om eenvoudig en snel de gespleten matten te monteren tegen een hekwerk, gaaspaneel of balkon hek. Per zakje leveren wij 40 binddraadjes van 18 cm lang.
  • Bamboe Boortje 4 mm voor het voorboren van de gaatjes in de bamboe. Voorboren adviseren wij ervoor te zorgen dat de bamboe niet doorscheurt.
  • Bevestiging schroeven 3,5 x 25 mm inclusief ring verpakt per 30 stuks om de gespleten mat tegen een bestaande schutting of houtwerk te schroeven. 
  • Bamboo Booster kunt u aanbrengen op de gespleten bamboemat. De bamboe olie zorgt voor een diepere kleur en beschermd de bamboe tegen vocht.

Op maat maken van de gespleten mat.

Een gespleten mat kan eenvoudig op maat worden gemaakt. Het inkorten van de gespleten mat in de breedte kunt u doen met een kniptang of nijptang. De gegalvaniseerde draden knipt u door op de gewenste afmeting.

De hoogte aanpassen van een gespleten mat kunt u doen door mat te knippen met een stevige snoeischaar, kniptang. Het is echter ook mogelijk om de gespleten mat te zagen dit kan met een fijn zaagblad. Let u wel op dat u niet in de ijzeren draden zaagt.

Een gespleten bamboemat bevestigen

Het bevestigen van de bamboemat tegen een gaashekwerk, balkonhek, bouwhek of afrastering kunt u doen met binddraadjes of Tyraps.
Zorg er altijd voor dat de gespleten mat niet direct in aanraking komt met grond. Het beste is om de gespleten bamboerol 2 cm van de grond te houden ivm rotting.

Bij een bestaande schutting of hekwerk kan de gespleten bamboemat tegen het hout geschroefd worden. Hiervoor gebruiken wij schroeven 3,5 x 2,5 plus ringen welke u door de gespleten bamboe heen schroeft. Wel adviseren wij om altijd eerst voor te boren.

Eigenschappen van bamboe

Elke bamboepaal is uniek dit maakt bamboe zo mooi. De mooie kleuren en diversiteit maakt het product geliefd. Enkel heeft het natuurproduct ook zijn eigenschappen.

Het verkleuren van een gespleten bamboemat zal gebeuren en uiteindelijk vergrijst het. Dit is een natuurlijk proces wat bij een houten schutting ook het geval is. In de herfst vallen de blaadjes van de bomen en word alles buiten grauw en grillig. Bij bamboe kan hetzelfde gebeuren en kan het zo zijn dat de gespleten bamboematten donkere kleuren gaan vertonen. Dit komt door vochtaanslag waardoor het scherm verkleurd. Dit kunt u het beste zo laten totdat het voorjaar weer begint. Eenmaal als de zon erop staat zal het scherm weer lichter opkleuren.

Product Informatie
Breedte bamboelatten 1 cm
Dikte bamboelatten 3 mm
Breedte 500 cm
Hoogte 200 cm
Gewicht 15 kg
Afwerking Afgemonteerd met staaldraad
Kleur Naturel
Land van herkomst China

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gespleten bamboemat 500 x 200 cm

  Prachtige natuurlijke kleur - onbehandeld
  Gemonteerd dmv gegalvaniseerde staaldraad
  Eenvoudig in te korten zowel in hoogte als breedte
  Makkelijk te installeren en te onderhouden
  Verpakt in een handige draagtas met hengsels

Beschikbaar in de afmetingen (b x h):

Verzendkosten

Ga naar “afrekenen” om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

“Nederland” Nederland “Belgie” België

Levertijd: 1-2 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

Levertijd: 1-3 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

  • €33,95
  • €26,82

Gelijk mee bestellen!

Tags: Bamboematten, Gespleten, Naturel, 500 cm, 200 cm