Bezorgen en Afhalen


Afhalen

Iedereen is van harte welkom bij Bamboe Bouw Nederland. Breng een bezoek aan ons bedrijf in Beverwijk en bewonder de prachtige showtuin en ons uitgebreide assortiment bamboematerialen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bamboe, adviseren onze deskundige medewerkers je  graag aan de juiste bamboe materialen en geven je een passend advies voor montage en bevestiging.

Wij hebben een zeer grote voorraad van maar liefst 3000 m2. Hier kan je onze materialen bekijken, uitzoeken en eventueel direct uit voorraad meenemen.


Thuisbezorgen

De meeste voorradige artikelen heb je binnen 2 à 4 werkdagen al in huis. Mocht een product uit je bestelling niet voorradig zijn, dan wordt je bestelling pas verzonden als het helemaal compleet is.

De voortgang van je bestelling kun je volgen via Mijn bestellingen op Mijn Bamboe Bouw Nederland. Door te klikken op de status kun je zien of er inmiddels meer volginformatie over je bestelling is.

Is je e-mail adres bij ons bekend dan ontvang je op de dag van bezorging in de ochtend een bericht met het tijdvenster. 

Let op!  Bestellingen voor de Waddeneilanden bezorgen we - in verband met de bootovertocht - 1 à 2 dagen later dan de bezorg dag die je kiest in de kassa. De bezorg dag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. Ook bij onvoorziene omstandigheden zoals het verkeer kan er vertraging optreden, daarom kunnen wij de afgesproken bezorg dag niet garanderen.

Belangrijk! Wanneer de bezorger je bestelling komt afleveren vragen wij de producten goed na te kijken op eventuele schade die tijdens transport kan ontstaan. Wanneer de bestelling wordt goedgekeurd mag de pakbon getekend worden. Indien er schade is ontstaan noteer je dit op de pakbon of geef je de producten met schade weer mee retour aan de bezorger.


Bezorgadres

Het adres dat bekend is bij jouw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het bezorgadres.

Wil je je bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op je werk of wil je iemand een cadeau sturen), dan kun je dit aangeven als je je bestelling plaatst. 

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je bestelling zelf op te halen bij Bamboe Bouw Nederland in Beverwijk.


Verzendkosten

Alle product prijzen op www.bamboebouwnederland.nl zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten.

Voor Nederland zijn de verzendkosten als volgt:

 • €11,99 voor bundels tot 200 cm lengte.
 • €39,95 voor bundels tussen 201-300 cm lengte.
 • €44,95 voor bundels tussen 301-600 cm lengte.
 • €54,95 voor alle tuinschermen.
 • €55,90 voor bamboe platen tussen 10-20 mm dikte.
 • €114,95 voor bamboe platen tussen 30-40 mm dikte.

Voor België zijn de verzendkosten als volgt:

 • €21,95 voor bundels tot 200 cm lengte.
 • €59,95 voor bundels tussen 201-300 cm lengte.
 • €69,95 voor bundels tussen 301-600 cm lengte.
 • €74,95 voor alle tuinschermen.
 • €95,95 voor bamboe platen tussen 10-20 mm dikte.
 • €137,95 voor bamboe platen tussen 30-40 mm dikte.

Online bestellingen op www.bamboebouwnederland.nl kunnen wereldwijd worden verzonden, momenteel is het alleen maar mogelijk om bestelling die verzonden worden binnen Nederland en België direct online af te rekenen. Voor bestellingen buiten Nederland of België krijgt u tijdens het bestelproces de gelegenheid om uw gegevens in te vullen waarna wij voor u de verzendkosten zullen berekenen. Binnen 1 à 2 werkdagen ontvangt u dan van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox inclusief verzendkosten naar uw adres in het buitenland.


Uitzonderingen

Bestellingen voor de Waddeneilanden bezorgen we - in verband met de bootovertocht - 1 à 2 dagen later.  De bezorg dag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. Ook bij onvoorziene omstandigheden zoals het verkeer kan er vertraging optreden, daarom kunnen wij de afgesproken bezorg dag niet garanderen.

SaveSave