Coronavirus update! Wij blijven gewoon aan huis leveren in Nederland en Vlaanderen, maar door de corona crisis is het erg druk. De kans bestaat dat de bezorging van uw bestelling of reactie van onze klantenservice iets langer duurt dan u normaal van ons gewend bent. Onze excuses, en dank voor uw begrip.

Bamboematten

Weergegeven:
Sorteren op:
Bamboemat op rol 250 x 100 cm Verwacht W23

Bamboemat 250 x 100 cm

Bamboemat 250 x 100 cm hoog voor balkon, veranda of terras. Een mooie afwerking en veel privacy cre&..

€49,95 Excl. BTW: €41,28

Bamboemat 250 x 150 cm

Bamboemat 250 x 150 cm hoog voor balkon, veranda of terras. Een mooie afwerking en veel privacy cre&..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Bamboemat 180 x 180 cm

Bamboemat 180 x 180 cm top kwaliteit tegen de beste prijs. Een mooie afwerking en veel privacy cre&e..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Bamboemat 250 x 180 cm

Bamboemat 250 x 180 cm top kwaliteit tegen de beste prijs. Een mooie afwerking en veel privacy cre&e..

€84,95 Excl. BTW: €70,21

Bamboemat 180 x 200 cm

Bamboemat 180 x 200 cm top kwaliteit tegen de beste prijs. Een mooie afwerking en veel privacy cre&e..

€77,95 Excl. BTW: €64,42

Bamboematten

Een top selectie bamboematten heeft Bamboe Bouw Nederland in haar assortiment. De bamboe matten hebben een diameter tussen de 20 en 28 mm. Alle bamboestokken worden 1 voor 1 geselecteerd op maat, leeftijd en rechtheid om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Een bamboemat van Bamboe bouw Nederland word altijd geleverd met gesloten bovenkanten. Wij laten de bamboestokken precies afzagen op een node (natuurlijk schotje) om regenwater en ongedierte zoals bijen en wespen geen kans te geven. Door de gesloten bovenkanten van de bamboematten kunnen wij een langere levensduur garanderen.

Bewust hebben wij ervoor gekozen om kwalitatief de beste bamboemat te verkopen. Door eigen Import is de rol voordelig geprijsd en hebben wij de laagste prijs garantie op de kwaliteit rollen. De bamboe rollen zijn leverbaar in 7 verschillende maten waarvan een aantal 250 cm breed zijn.

Alle bamboestokken worden verbonden met een gegalvaniseerde draad van 3 mm dikte die door de stokken worden geboord. Door de mooie rechte stokken die verwerkt zijn in de bamboemat op rol geeft het toch veel privacy. Een bamboerol heeft altijd iets van doorkijk door de ronde stokken Bamboe bouw Nederland laat de bamboematten zoveel mogelijk vullen om doorkijk te minimaliseren.

In ons assortiment hebben wij 2 verschillende soorten kleuren leverbaar namelijk de Naturel bamboerollen en de zwarte bamboematten. Al onze kleuren zijn natuurlijke kleuren en zijn niet geverfd of gespoten. De mooie kleur van de naturel bamboe matten fleurt de tuin echt op en doet fris aan. Planten komen helemaal tot ze recht en springen eruit. Een tuin met bamboematten geeft een zomers gevoel.

Besteld u eenvoudig online en laat uw bamboemat snel en voordelig door ons bezorgen. Op elke product pagina vind u de juist bevestigings en onderhouds producten die u direct kunt meebestellen.

Voor projecten of maatwerk kunt u contact opnemen wij helpen u graag.

Contacteer ons