Bamboe vlechtscherm 90 x 180 cm

Dit bamboe vlechtscherm van 90 cm breed bij 180 cm hoog is een ware lust voor het oog en met liefde gemaakt. Het unieke ontwerp van verticaal gevlochten bamboe latten zorgt voor een zichtdicht en duurzaam resultaat. Door de lange levensduur van bamboe vlechtschermen zijn deze tuinschuttingen een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld gevlochten wilgenschermen. 

Ons bamboe vlechtscherm wordt gemaakt van Indonesische Tali bamboe latten van 4 cm breed en 3 mm dik. De bamboe stroken worden dubbel gevlochten waardoor de vlechtschermen er aan beiden kanten exact hetzelfde uitzien. Door het scherm dubbel te vlechten is er minimale doorkijk en geeft de schutting veel privacy.

Voor het frame van deze gevlochten bamboe schutting worden latten gebruikt van 4,5 cm breed en 8 mm dik. Dit maakt het scherm extra stevig en zorgt er ook voor dat de tuinschermen perfect in onze houten montageset passen.

Montage en plaatsen van vlechtschermen

Een gevlochten bamboe schutting is eenvoudig te monteren tegen bestaande hekwerken of als losstaande schutting. Om zo lang mogelijk van een bamboe schutting te kunnen genieten is het belangrijk dat deze goed wordt gemonteerd. 

  1. Bij bamboe schuttingdelen is het belangrijk dat ze iets van de grond worden geplaatst om direct contact met de grond te vermijden. Bamboe Bouw Nederland heeft een speciale set van 6 schermsteunen leverbaar waarbij de vlechtschermen tussen houten tuinpalen kunnen gemonteerd worden. 
  2. Bamboe vlechtschermen kunnen ook tegen een bestaande schutting of raamwerk bevestigd worden met behulp van 4 x 70 RVS schroeven. Let er wel op dat voorboren noodzakelijk is om scheuren in bamboe te vermijden. Hiervoor kan u onze 4 mm bamboe boor gebruiken.

Onderhoud van bamboe vlechtschermen

Bamboe is een natuurproduct die in kleur kan verschillen. De prachtige kleuren zullen echter gaan vergrijzen. Net zoals hout deze eigenschap heeft moet bamboe ook onderhouden worden. De gevlochten tuinschermen worden ongelakt geleverd. Na plaatsing adviseren wij om de bamboe vlechtschermen te voorzien van Bamboe Protector welke een UV werende lak is.

Product Informatie
Bamboesoort Tali
Dikte 5 cm
Latijnse naam Gigantochloa apus
Breedte 90 cm
Hoogte 180 cm
Gewicht 15 kg
Afwerking Dubbelzijdig
Kleur Naturel
Land van herkomst Indonesië

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bamboe vlechtscherm 90 x 180 cm

  Natuurlijke kleur / onbehandeld
  Dubbelzijdig afgewerkt en 99% zichtdicht
  Duurzamer dan gevlochten wilgenschermen
  Rechtstreeks geïmporteerd uit Indonesië

Verzendkosten

Ga naar “afrekenen” om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

“Nederland” Nederland “Belgie” België

Levertijd: 3-5 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

Levertijd: 3-5 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

  • €89,95

Gelijk mee bestellen!

Tags: Tuinschermen, Gevlochten, Tali, Naturel, 90 cm, 180 cm