Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Niet op voorraad Bamboe Shield Terras Olie 0,75L

Bamboe Shield Terras Olie is een hoogwaardige buiten olie voor het beschermen van bamboe terrasplanken, vlonderplanken, schuttingsplanken en gevelbekleding. Bamboe Shield onderhoudsolie is een watergedragen olie, is sneldrogend en heeft een matte maar natuurlijke uitstraling. 

In de buitenolie worden pigmenten en UV-bescherming toegevoegd hierdoor behoud uw bamboe langer de mooie kleur. Bamboo Shield is leverbaar in walnoot kleur en trekt diep in het bamboeproduct. Door de kleur toevoeging kunt u de verkleurde bamboe terrasplanken of gevelplanken weer een frisse kleur geven. De bamboe olie geeft een diepe bescherming en zorgt voor een water en vuilwerend oppervlak.

Bamboe Shield terrasolie is ook prima te gebruiken als hardhout olie ter bescherming van uw hardhouten vlonder of tuinmeubelen.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Reinig bamboe oppervlakken voor het oliën met Grey-go.
  2. Laat de bamboe minimaal 24 uur drogen, zodat de vochtigheid maximaal 17% bedraagt. Verwijder eventuele oneffenheden met schuurpapier korrel 120. 
  3. Behandel het bamboe alleen bij droog weer en niet onder de 13 graden. Vermijd direct zonlicht en hoge temperaturen.
  4. Roer de olie zorgvuldig om voor gebruik.
  5. Breng een dunne egale laag terras olie aan met een kwast. Als eerste behandeld u de kopse kanten. Bij aanbrengen heeft de bamboe olie een creme-achtige kleur die naar een paar minuten de bamboe een geoliede uitstraling geeft.
  6. Na maximaal 5 minuten het overtollige olie verwijderen met een schone doek. Let hierbij vooral op de verbindingen en groeven.
  7. Als de behandelde oppervlak nog niet verzadigd is de behandeling herhalen.
  8. Eenmaal als de bamboe droog is kunt u deze opwrijven met een handpad of een eenschijfsmachine, voor een extra slijtvast oppervlak. 
  9. Na ongeveer 24 tot 48 uur is de terras olie volledig doorgehard. Dit is afhankelijk van de weercondities en temperatuur.  De bamboe mag tijdens deze periode niet blootgesteld worden aan water.

Verbruik bamboe terrasolie: Ca. 8-12m2 per liter.

Product Informatie
Producttype Olie
Toepassing Buitengebruik
UV-Bestendig Ja
Inhoud 0,75 liter
Bewerking Met kwast aanbrengen
Verbruik 8-12 m² per 1 liter
Gewicht 890 g
Kleur Walnoot

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bamboe Shield Terras Olie 0,75L

Verzendkosten

Ga naar “afrekenen” om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

  • €19,99

Gelijk mee bestellen!

Tags: Onderhoudsproducten