Nieuwe Website! Bamboe Bouw Nederland loopt nu al enige tijd naast Bamboo Import Europe. Het is tijd voor vernieuwing: kijk eens op onze geheel vernieuwde website.

Bamboe Geurvreter / Ontvochtiger

Deze geactiveerde bamboe houtskool zakjes zijn heel gemakkelijk en kunnen onder andere als een luchtreiniger, vochtige plek eliminator of voor een betere luchtkwaliteit worden gebruikt. Als je last hebt van vochtplekjes in je huis, beslagen ramen in de auto, nare geurrestjes in schoenen of kledingmandje dan vind je hier de ideale, duurzame oplossing.

Bamboe houtskool zakjes zijn zeer veelzijdig en kunnen zowel als luchtreiniger, geurvreter als ontvochtiger worden gebruikt. Als je last hebt van vochtige plekken in huis, beslagen ramen in je auto, nare geurtjes in je schoenen of kledingkast, dan zorgt deze geactiveerde bamboe houtskool voor een frisse, droge en betere luchtkwaliteit.

Actieve bamboe houtskool is een zeer goed absorberend materiaal met een fijne microstructuur en een groot aantal zeer fijne poriën. Deze actieve-kooldeeltjes trekken gasvormige en vloeibare deeltjes aan die vervolgens geneutraliseerd worden.

De met natuurlijke kool gevulde zakjes kan je eenvoudig overal in huis hangen of plaatsen en werken als sterke geur- en vochtspons. De bamboe geurvreters zijn geschikt voor keuken, slaap- en woonkamer, auto, koelkast, caravan, boot, schuur, etc.

Duurzaamheid

Na verloop van tijd zal de absorberende kwaliteit van bamboe houtskool afnemen. Het is belangrijk om eens per maand het zakje een uur in de zon te leggen. Hierdoor word het houtskool weer “geactiveerd” en gaat het tot 2-3 jaar mee!

Recyclebaar

Wanneer de werking van bamboe houtskool ophoud kan je de zak opensnijden en de houtskool snippers tussen de planten strooien. Dit helpt planten enorm om voedingsstoffen uit de grond te absorberen.

Product Informatie
Dikte 3 cm
Materiaal Bamboe houtskool
Inhoud 75 g
Breedte 8 cm
Hoogte 18 cm
Kleur Grijs

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bamboe Geurvreter / Ontvochtiger

Verzendkosten

Ga naar "afrekenen" om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

“Nederland” Nederland “Belgie” België

Levertijd: 1-2 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

Levertijd: 1-3 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

“Nederland” Nederland “Belgie” België

Levertijd: 3-5 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

Levertijd: 3-5 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

  • Model: CHARCOAL
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1,49

Tags: Bamboe luchtreinigers