Coronavirus update! Om de veiligheid van u en onze medewerkers te verzekeren vragen we om a.u.b. zoveel mogelijk online te bestellen zodat onze showroom niet te druk bezocht wordt. Wij blijven gewoon aan huis leveren in Nederland en België! Afhalen van uw webshop afhaalorder is alleen mogelijk op afspraak (minimaal 1 dag op voorhand aangeven). Dank voor uw begrip.

Bamboe borderrand 200 x 45 cm

Border 200 x 45 cm gemaakt van bamboestokken 35/45 mm dik. De borders zijn gemaakt van moso bamboestokken met een gele kleur. Prachtige natuurlijke border voor een mooie frisse uitstraling.

Verpakt op een rol koopt u de borders bij Bamboe bouw Nederland. Per border hebben wij 200 cm breedte bij 45 cm hoogte verpakt.

Alle bamboestokken zijn gesloten aan de bovenkanten om het indringen van  vuil en vocht te voorkomen. De gesloten bovenkant zorgen voor een strakke Border die prima als tuinborder kan worden ingezet.

Alle bamboestokken zijn doorboort en verbonden met dikke gegalvaniseerde ijzerdraden 3 mm dikte. Eenvoudig kan de border om plantenbakken of in gewenste vormen worden gevouwen. Langs looppaden of ter afscherming van planten of vijverranden. De borderranden kunnen worden ingezet om onderkanten van strandhuisjes of caravans af te werken.

Mocht u hoger maten nodig hebben kijkt u dan eens bij ons assortiment bamboematten. Deze zijn in verschillende hoogtes leverbaar eventueel zagen wij voor u op maat tegen meerprijs.

Inkorten en op maat maken van uw borders

Borders zijn eenvoudig in te korten in de breedte. Hiervoor gebruikt u een kniptang. Knip de gegalvaniseerde draden door op de gewenste maat. Zorg ervoor dat u altijd 2 cm extra overhoud om de draad weer om te buigen.

Om de hoogte van de borders aan te passen gebruiken wij een handcirkelzaag en een geleiderail. Het afzagen kunt u het beste enkel vanaf de onderkant doen om zo de gesloten bovenkanten te sparen. Eventueel kunt u het zagen door ons laten verzorgen tegen meerprijs.

Toebehoren

  • Binddraadjes per 40 stuks verpakt om snel en eenvoudig uw border te monteren tegen een vlechtscherm, gaaspaneel of frame.
  • Bamboe Boor 4 mm te gebruiken om gaatjes voor te boren als men de border tegen een houten frame gaat schroeven. Bamboe borders dient men voor te boren om splijten te voorkomen.
  • RVS schroeven 4 x 70 mm verpakt per 100 stuks om de borders te schroeven tegen tuinpalen of frame.
  • Bamboe Booster olie een speciaal ontwikkelde onderhoudsolie die de border de bescherming geeft die het nodig heeft.
  • Azobe Hardhouten tuinpaal 68 x 68 mm lengte 275 cm. De hardhouten palen zijn uitermate geschikt om in de grond te plaatsen en om een frame te maken. Tegen de hardhouten palen kunt u  de borderranden schroeven.

Onderhoud

Voor de borders in naturel kleur adviseren wij de Bamboe Booster. Wij adviseren om jaarlijks uw bamboeschutting te voorzien van een nieuwe beschermlaag.

Product Informatie
Bamboesoort Moso
Latijnse naam Phyllostachys edulis
Diameter stokken 38-45 mm
Breedte 200 cm
Hoogte 45 cm
Gewicht 8 kg
Afwerking Bovenzijde natuurlijk gesloten, afgemonteerd met gegalvaniseerde staaldraad.
Kleur Naturel
Land van herkomst China

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bamboe borderrand 200 x 45 cm

  Prachtige natuurlijke kleur
  Bamboestokken bovenaan natuurlijk gesloten
  Met interne gegalvaniseerde staaldraad
  Eenvoudig in te korten zowel in hoogte als breedte
  Makkelijk te installeren en te onderhouden

Verzendkosten

Ga naar “afrekenen” om automatisch uw verzendkosten te berekenen.

“Nederland” Nederland “Belgie” België

Levertijd: 1-2 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

Levertijd: 1-3 werkdagen

Afhalen: Beverwijk

  • €34,95

Gelijk mee bestellen!

Tags: Borders, Moso, Naturel, 200 cm